Osmoza inversa

Este cea mai performanta si sigura metoda de purificare a apei de la retea sau din put. Retine in membrana osmotica pana la 99% din contaminantii existenti in apa.

APA BIOACTIVA

Este ideala pentru gatit, udarea plantelor, insa in mod special pentru hidratarea zilnica.

Apa isi pierde energia naturala

Apa, pe langa dizolvant a diferitelor substante este si purtator de informatii electrice (radiatii, vibratii energetice).
Sursa naturala a apei de la robinet, atunci cand este expusa la razele infrarosii continute de lumina soarelui este incarcata cu energie, insa o pierde prin stocare si transportare si in procesul de tratare cu dezinfectanti, cu mult inainte de a ajunge la robinetul caselor noastre.

Apa bioactiva obtinuta cu BIOACTIVATORUL NOBEL AQUA

IMBUNATATESTE METABOLISMUL

Activeaza metabolismul la nivel celular ce duce la accelerarea metabolismului corpului

DETOXIFICA CORPUL

Mareste tranzitul apei in organism, solubilitatea oxigenului si sporeste viteza de eliminare a toxinelor si a deseurilor metabolice

IMBUNATATEST CIRCULATIA SANGELUI

Are efect vasodilatator ce permite irigarea si oxigenarea extremitatilor (maini, picioare, creier)

SCADE ACIDITATEA SI REGLEAZA PH-UL

Rezonanta determina si ionizarea apei, cu producere de ioni hidroxil ce neutralizeaza aciditatea

Raze bioenergetice

Studiile recente in domeniul biotehnologiei arata ca razele infrarosii au jucat un rol important pentru formarea si dezvoltarea tuturor organismelor vii.
Razele cu lungimi de unda cuprinse intre 6 si 14 unitati, sunt benefice corpului uman si prin urmare sunt cunoscute si sub denumirea de raze "fiziologice".

Aceste raze sunt usor absorbite de substantele organice si se caracterizeaza prin puterea lor de a transmite rezonanta moleculelor de proteine.

"Amplificarea" apei

Dupa 10 ani de cercetare s-a descoperit ca o combinatie de 26 de oxizi minerali diferiti, printre care si turmalina, emite in permanenta o forma pura de raze bioenergetice, ce creste rezonanta moleculelor de apa pana la nivelul apei de izvor, incarcata in mod natural de soare.

Prin consumul apei bioactive, energia este folosita in procesele metabolice intra-celulare si de eliminare a toxinelor si a deseurilor metabolice.

BIOACTIVATOR NOBEL AQUA

Amplifica rezonanta moleculelor de apa utilizand raze infrarosii, o energizeaza si o ionizeaza. Razele infrarosii sunt parte a spectrului luminii solare, numite si raze bioenergetice.

Moleculele de apa absorb energia razelor FIR si o transfera in organism, accelerand metabolismul si viteza de eliminare a toxinelor din organism.

Creste absorbtia substantelor nutritive si minerale, stimuleaza imunitatea ca efect al imbunatatirii sistemului circulator si al metabolismului.

Se monteaza optional sistemelor de purificare NOBEL AQUA de echipa noastra.

►Dimensiuni cartus: 254 x 53 mm
►Temperatura de functionare: 5-35 ºC
►Presiune de lucru: 6 Barr
►Debit:250 Litri/ 24 ore

Pentru mai multe detalii

Spune-ne problema apei tale

Si o transformam in apa pura si sigura!

CONTACT

TOP