APA STERILIZATA

este ideala pentru consum zilnic, gatit, ingrijirea si hidratarea bebelusilor

Inamicii invizibili din apa

Printre cei mai cunoscuti virusi si bacterii gasiti in apa "potabila" sau extrasa din puturi subterane se enumera: Escherichia coli, Giardia lamblia cysts, Crytosporidium parvum oocysts, Naegleria, Entamoeba histolytica, Acanthamoeba, Endolimax, Iodamoeba, Taenia, Ascaris lumbicoides, Klebsiella terrigena, Poliovirus, Vibrio cholerac, Salmonella typhi, Enterohemorrhagic Escherichiacoli, Shigella dysenteriae, Hepatita A, Bacterii heterotrofe, Coliphage MS-2, MS-2 Rotavirus, Sporti Aspergillus Niger, Saccharomyces, Cerevisiae Synechoccus, Helicobacter.

In urma contaminarii ridicate a solului, apa obtinuta din subteran prin forare prezinta riscuri pentru sanatate, motiv pentru care sterilizarea acesteia este absolut necesara daca este destinata consumului sau utilizari in scop casnic.

Apa sterilizata cu
LAMPA UV NOBEL AQUA

ESTE 99,99% SIGURA

Lampa cu raze ultraviolete

Sterilizarea cu ajutorul razelor UV este metoda cea mai eficienta pentru sterilizarea apei si cel mai natural mod pentru a elimina virusii, bacteriile si parazitii.
Metoda este nepoluanta, curata, nu lasa miros si substante reziduale.

Razele ultraviolete UV

Razele UV sunt impartite in 3 categorii: A,B si C, lungimea de unda cea mai eficienta fiind intre 240-260nm, de tip C. Unda razei C este capabila sa distruga ARN-ul virusilor si ADN-ul bacteriilor oprind astfel inmultirea acestora.

LAMPA STERILIZARE cu UV NOBEL AQUA

Este cea mai sigura solutie pentru dezinfectia apei, razele UV eliminand pana la 99,9% din bacterii si virusi. Sterilizarea cu raze UV nu modifica gustul, PH-ul, culoarea, mirosul sau proprietatile fizico-chimice ale apei.

Lampile sunt de capacitati diferite in functie de nevoia de sterilizare: pentru toata apa din casa recomandate pentru sursele de apa fara dezinfectie (puturi forate)- lampile de putere mare (32 w, 39 w si 2x39 w) si lampi pentru sistemul de purificare ( 6 W, 14 w) care se recomanda pentru siguranta apei destinata consumului si prepararii hranei pentru bebelusi.

Pentru o sterilizare eficienta cu UV este important ca apa sa fie curata si sa nu aiba duritate.

Utilizeaza material de quarz ce mentine lungimea de unda a razelor  ultraviolete la 253.7nm, cea mai eficienta pentru sterilizare si are carcasa din inox polisat pentru a amplifica reflexia UV.

►Carcasa din inox / material: quarz
►Tip lampa: UV-6W, UV-14W, UV-32W, UV-39W, UV-2x39W
►Debit maxim 3.78 l/min, 5.67 l/min, 22.68l/min, 45.36l/min, 90.72 l/min
►Putere lampa: 6W, 14W, 32W, 39W, 2x39W
►Presiune maxima de lucru:7 bar
►Conexiuni: 1/4”, 3/8”, 1/2”, 3/4”, 1”
►Alimentare: 220V/50Hz
►Indicator LED - 9000 ore functionare/an
►Temperatura de lucru 2-40˚C
►Diametre: 50.5 mm, 64 mm, 64 mm, 100 mm, 100 mm
►Lungimi: 260 mm, 340 mm, 690 mm, 900 mm, 900 mm

Pentru mai multe detalii

Spune-ne problema apei tale

Si o transformam in apa pura si sigura!

CONTACT

TOP