NOBEL GROUP

furnizeaza servicii personalizate si aparatura de cea mai noua generatie pentru imbunatatirea calitatii apei, adresandu-se atat consumatorilor casnici cat si celor industriali si institutionali pe intreg teritoriul Romaniei.

Solutiile oferite de NOBEL GROUP cuprind deopotriva partea de prefiltrare, dedurizare, deferizare, eliminare mangan, elemente organice, etc., precum si partea de purificare pe principiul osmozei inverse si sterilizare cu UV.Incepand cu 2002, anul infiintarii, compania noastra a devenit prin propriile forte, o companie activa pe plan naţional, in prezent produsele nostre aflandu-se in stare de funcţiune in peste 27.000 de locatii.

NOBEL GROUP

este structurata pe servicii de consiliere, ofertare tehnica si vanzare, servicii de montaj si mentenanta post-vanzare, operate de un colectiv de specialisti in domeniu.
Incepand cu 2002, anul infiintarii, compania noastra a devenit prin propriile forte, o companie activa pe plan naţional, in prezent produsele nostre aflandu-se in stare de funcţiune in peste 27.000 de locatii.

Aplicabilitatea sistemelor NOBEL AQUA GROUP este foarte larga, putem oferi solutii pentru majoritatea domeniilor unde este necesara apa pura de baut:

►spatii de birouri cu multi angajati;
►scoli, gradinite, spitale, institutii publice;
►industria alimentara, industria farmaceutica;
►hoteluri, restaurante, firme de catering sau firme de constructii;
►locuinte individuale, ansambluri rezidentiale.

Sistemele de prefiltrare, dedurizare, deferizare, eliminare mangan, elemente organice, etc. oferite de NOBEL GROUP, dispun de electronica avansata, utilizeaza rasini de cea mai buna calitate si pot fi dimensionate de la volume de apa rezidentiale pana la volume mari de apa, in acord cu necesitatile utilizatorilor.

Sistemele de purificare oferite de NOBEL GROUP functioneaza pe principiul osmozei inverse, tehnologie care indeparteaza impuritatile dizolvate in apa prin intermediul unei membrane semipermeabile.
Membrana osmotica prezenta in sistemele de purificare a apei NOBEL AQUA GROUP, este un produs al companiei Filmtec Co. USA subsidiară a DOW Chemical Company USA, care reprezinta varful de calitate in domeniul membranelor osmotice.
Membrana folosita de sistemele NOBEL AQUA GROUP este un film compozit (TFC- Thin Film Composite) care nu permite trecerea elementelor cu dimensiuni mai mari de 0.0001 microni, eliminand astfel din apa 90-99% din impuritatile anorganice, organice si microbiologice.
Sistemele de purificare si lampile de sterilizare cu UV oferite de NOBEL GROUP, pot fi dimensionate functie de cerintele si necesitatile de consum ale utilizatorilor.

Spune-ne problema apei tale

Si o transformam in apa pura si sigura!

CONTACT

TOP