Apa isi pierde capacitatea de hidratare
Cand este transportata prin tevi cu presiune si coturi drepte apa este afectata din punct de vedere structural putand actiona ca o otrava in corp din punct de vedere energetic. Din punct de vedere structural modul in care moleculele de apa sunt grupate se schimba.
Moleculele de apa formeaza legaturi prin atractia dipolilor: polul negativ atrage polul pozitiv al altei molecule grupandu-se in clustere.
Clusterele mari (grupari mari de molecule) nu pot penetra peretii celulelor.
Senzatia de sete ce persista indiferent de cantitatea de apa consumata, este primul semn ca apa si-a pierdut din capacitatea de a patrunde in celule, adica biodisponibilitatea. Cele mai "costisitoare" repercursiuni sunt: hidratare intra-celulara slaba, acumulare de toxine in corp, deficiente nutritive ce afecteaza capacitate mentala si fizica.
Apa retine informatiile contaminatilor si dupa indepartarea fizica a acestora
De la sursa naturala pana la robinet, apa este tratata si transportata prin tevi de alimentare. Chiar si in urma filtrarii, dupa ce substantele aplicate pentru dezinfectie si contaminantii cu intra in contact sunt indepartati, apa ramane cu informatia continutului initial.
Astfel, apa se comporta ca si cand acele substante sunt inca prezente, ceea ce poate influenta homeostazia organismului chiar si atunci cand concentratia este mica sau chiar si inexistenta.
Acest lucru a fost prima data descoperit de doctorul imunolog francez Jacque Benveniste care a demonstrat in cadrul cercetarilor sale in 1985 un fenomen incredibil: capacitatea de memorare a apei.
Apa biodisponibila obtinuta cu MAGNETIZATORUL
NOBEL AQUA
Apa magnetizata are structura moleculara fina si omogena, iar memoria continute anterior eliminata.
Apa este solvent si transportator primar in corpurile noastre, elimina toxinele si deseurile metabolice si ajuta neuronii sa transporte sarcinile electrice.
Cu cat apa este mai biodisponibila, cu atat faciliteaza mai bine toate sistemele de "comunicatii" in corpul uman, imbunatateste capacitatea de aparare a organismului, creste rezistenta la boli, fiind demonstrate inclusiv in perioada de viroze si accelereaza procesele de vindecare.